Scroll Top
קפה טרי

קפה הוא קצת חידה מצד אחד, זה מזון פלא שיכול להחזיק הרבה זמן על המדף . מצד שני, זה בדיוק כמו כל פרי אחר, והטעמים הטובים ביותר שלו זמינים רק תוך חלון זמן קטן יחסית. 

אז בכל זאת למה קפה טרי תמיד עדיף ?

בוא נגלה! 

 

טריות הקפה
קפה כמו כל פרי אחר מתיישן, ניקח למשל אגס, רוב הסיכויים שקרה לך שחתכם אגס ותוך זמן קצר הוא התחיל להשחים,  זה החמצון, אותו דבר בדיוק קורה גם לפולי הקפה שלכם, במיוחד כשהם טחונים מראש. 

בנוסף, הקרמה המפורסמת שכולנו רוצים לקבל בזמן חליטה הקפה הולכת ומתאדה עם התיישנות הקפה, זכרו קרמה טובה היא סימן מובהק לקפה טרי!! אל תוותרו על זה.

חמצון וזמן פוגמים לחלוטין בטעמים של הקפה בדיוק כמו כל מזון אחר, ולפיכך קפה קלוי טרי מעניק את האיכות והטעמים הטובים ביותר ולכן רצוי לצרוך קפה טרי שנקלה בין -4 עד 6 שבועות ללא הקלייה.

לעומת זאת, קפה שנקלה ברמת קלייה כהה במיוחד יוכל להחזיק מעמד לטווח ארוך אך מרכיבי הטעמים שבו מתכהים גם כן לטעמים מרים מאוד, ללא קרמה ולעיתים גם דלוח.

 

אז כדי לסכם ולהרחיב:

3 סיבות שקפה טרי קלוי עדיף:

  1. טעמים תוססים יותר.
  2. קרמה טובה.
  3. טעמו מהפתקים ששמנו על השקית – טעמנו את הקפה תוך ימים לאחר הקלייה.
  4. שתו את הקפה בשיא הפוטנציאל שלו.

 

מה מיוחד אצלנו בתותי קפה!

  • שומרים על טריות הקפה והאריזות, בכל מוצרי הבוטיק שלנו ! לא מתפשרים על כך.
  • אצלנו תמצאו תאריך קליה ולא רק תאריך אחרון לשימוש.
  • אנו בוחרים את הקפה הירוק שלנו בקפידה כדי לתת לכם את האיכות הטובה ביותר.

 

איך שומרים על קפה?  קבלו טיפ מדהים מתותי קפה!!

  • שומרים על שקית הקפה שמגיעה עם נשם שלא מאפשר לקפה לבוא במגע עם החמצן אלא רק להוציא את הגזים שנפלטים מהקפה ובמקום לקנות מיכלים יקרים פשוט תשתמשו ב"מחליק שיער פשוט" שעולה מעט מאוד ואתו סגרו את השקית.